Ontwerp, Aanleg & Onderhoud

Het is belangrijk dat uw tuin of terrein naar uw zin is en bij u past. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij zien dan ook graag tevreden klanten. Bij het ontwerpen komen wij bij u langs om uw tuin te bekijken. U kunt dan uw wensen en ideeën met ons bespreken, zodat wij deze kunnen meenemen bij het ontwerpen en kunnen koppelen aan onze eigen stijl en adviezen.

Het is afhankelijk van de bodemstructuur en de ligging van uw tuin of terrein welke beplanting u kunt gebruiken. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk wat u graag wilt zien en beleven in de tuin en wat bij u tuin past. In een beplantingsplan kunnen wij aangeven welke plantensoorten passen. Hier ligt altijd de koppeling met het totale ontwerp.

Wij bespreken altijd het concept ontwerp met u zodat u tevreden zult zijn met het definitieve ontwerp. Als wij vervolgens uw tuin of terrein aanleggen overleggen wij regelmatig met u over de planning en het verloop van de werkzaamheden. Bijstellen van uw wensen is altijd mogelijk!

Bent u benieuwd naar door ons ontworpen en aangelegde tuinen en terreinen? Kijk dan in onze fotogallerij.